Javascript är ett litet program som skickas till din webbläsare. Javascriptet körs i din webbläsare och utför enkla operationer som t.ex. att visa eller dölja objekt på webbplatsen eller behandla data som du matar in.

När du loggar in på prematurforeningen.se och anger ditt användarnamn och lösenord så krypterar ett javascript ditt lösenord innan det skickas till oss, för din säkerhet. Javascript används också för att t.ex. visa eller dölja objekt och för att tömma textfält i formulär.

Personrelaterad information

- Vi samlar in IP-adresser, som en säkerhetsåtgärd, i fall någon skulle agera oetiskt eller kriminellt (förtal, intrångsförsök eller liknande).

- Vid registrering anger du din mailadress, postadress, telefonnummer etc. Dessa uppgifter behandlas med stor sekretess och lämnas inte ut till någon utöver det som anges vid registreringen och efter dina egna önskemål.